БНТ Снимка: МВР-ПловдивСлужители на полицията в Хисаря задържаха 42-годишен мъж, собственик

...
БНТ Снимка: МВР-ПловдивСлужители на полицията в Хисаря задържаха 42-годишен мъж, собственик
Коментари Харесай

В Хисаря: Разкриха плантация за канабис, хванаха собственика дрогиран зад волана

БНТ

 

Снимка: МВР-Пловдив

Служители на полицията в Хисаря задържаха 42-годишен мъж, притежател на ферма за канабис. Марихуана е открита и конфискувана от адреси, населявани от мъжа в две села на територията на региона, а в един от тях служителите на реда намерили и нелегално оръжие.

Мъжът е арестуван, откакто чиновниците на реда разкрили, че отглежда марихуана в унаследен парцел в хисарското село Красново.

В хода на последвалите процесуално следствени дейности са конфискувани над 40 растения с друга височина и стадии на развиване, доста добре култивирани с формирани глави- съцветия.
Плантацията била снабдена и с капково напояване.

При претършуване на парцела служителите на реда разкрили още 260 г суха марихуана, натъкнали се и на противозаконни муниции, за които лицето не имало позволение.

Последвало претършуване и на територията на друго пловдивско село - Бойково, където лицето имало сегашен адрес. Там полицейските чиновници разкрили и иззели още 100 г суха марихуана на глави. Общото количество наркотично вещество възлиза на 360 година

Пловдивчанинът, който карал, с цел да се придвижва сред парцелите си, бил причакан и спрян за инспекция малко преди прибирането му в къщата на територията на хисарското село, а пробата за дрога реагирал позитивно за приложимост на опиати.

Случаят е докладван на Районна прокуратура Пловдив, а на арестувания мъж ще бъдат повдигнати общо 4 обвинявания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР